cm
USD

Order status   |   Sign up   |   Login

Shopping cart (0)

MENU

HOME
INSPIRATIONS
ALL ABOUT CARPETS
HomeCustomer reviews

Overall rating

(5.0)

WRITE A REVIEW!

Your feedback is important!

It is important for HeavenRugs to maintain the high quality standards. Feel free to share your feedbacks and experiences about our service and products. Send us tips, ideas, compliments and complaints. Your contribution will help us to improve our online shop and can be very useful for other customers to make decisions.

Last name
First name
E-mail
Comments
Your review:

(1: bad, 5: excellent)

I recommend HeavenRugs
76 Customer reviews
B. Attila
Hungary
03/18/2017

Rated: (5)

Jó minőségű, mutatós szőnyeg.

I would recommend HeavenRugs

H. Krisztina
Hungary
03/17/2017

Rated: (5)

Pont olyan szép mint a képen es nagyon puha de nem túl vastag a szőnyeg. Tökéletes!

I would recommend HeavenRugs

S. Timea
Hungary
03/14/2017

Rated: (5)

Vastag gyapju szonyeg, kivalo minoseg.

I would recommend HeavenRugs

N. Carmen
Hungary
03/09/2017

Rated: (5)

Kiváló termék. Elégedett vagyok vele.

I would recommend HeavenRugs

Hans V.
Belgium
03/06/2017

Rated: (4)

The rug looks like advertised, very beautiful and stylish. We did have some minor issues with shipping: - the delivery status wasn't updated. Only after contacting Customer Service I received more information about the exact delivery date. Customer Service was extremely polite and helpful though :) - the rug was shipped folded instead of rolled up, which resulted in some folds in the rug, which I'm sure will soon flatten out.

I would recommend HeavenRugs

K. Péter
Hungary
01/22/2017

Rated: (5)

gyönyörű

I would recommend HeavenRugs

K. Péter
Hungary
01/22/2017

Rated: (4)

Néhány minta tévesztés, a szokásosnál vékonyabb

I would recommend HeavenRugs

B. B. Eszter
Hungary
01/17/2017

Rated: (5)

Minden rendben volt.

I would recommend HeavenRugs

S. Viktor
Hungary
12/29/2016

Rated: (5)

A szőnyeg hamar (bőven a vállalt határidőn belül) ideért, a karácsony előtti megrendelés dacára. Jó minőségű, az előzetes várakozásoknak megfelelő termék. A Heaven Rugs csapata segítőkész, vevőbarát hozzáállásról tett tanúbizonyságot a vásárlás során. Köszönöm!

I would recommend HeavenRugs

B. Péter
Hungary
12/17/2016

Rated: (5)

Mind a termékkel, mind a szállítással maximálisan meg voltam elégedve (sőt még a tervezett szállítás előtt megérkezett a szőnyeg)! Szívből ajánlom mindenkinek.

I would recommend HeavenRugs

L. Zsófia
Hungary
12/07/2016

Rated: (5)

Maximálisan meg vagyok elégedve! Egyszer vettem fel a kapcsolatot telefonon az üzlettel az utalással kapcsolatban, maximálisan azonnal utánajártak a bizonytalanságom okának! A szőnyeg gyorsan megérkezett és csodaszép :) :) :) Otthonos lett tőle a nappalink! A gyerekek is nagyon szeretik! Köszönjük!

I would recommend HeavenRugs

V. László
Hungary
11/10/2016

Rated: (4)

Bár nem ebben a szinben szerettük volna ezt a szőnyeget, de mivel több hónapon keresztül újabb és újabb határidővel hitegettek bennünket, így erre ráunva végül ebben a készleten levő szinben rendeltük meg. A minőségéhez egyébként nem fér kétség.

"Nagyon sajnáljuk, hogy szándékaink ellenére kellemetlenséget okoztunk Önnek. Vásárlóink felé kizárólag azt az információt továbbítjuk, melyet a termékeinket beszállító cég közvetít felénk. Sajnos néha egy-egy termék esetén előfordul a késedelem. Mindazonáltal örülünk annak, hogy a szőnyeg minőségével elégedett, és kívánjuk, hogy annak használatában hosszú ideig örömét lelje. HeavenRugs"

I would recommend HeavenRugs

K. László
Hungary
10/20/2016

Rated: (5)

Nagyon szép darab, puha, elegáns. Csak sajnos a valós színe eltér a fotótól, pont annyira, hogy nem illik a szobánkba; kár.

I would recommend HeavenRugs

K. László
Hungary
10/20/2016

Rated: (5)

Modernül régies, szép darab.

I would recommend HeavenRugs

M. István / Egyetem Budapesti Gazdasági
Hungary
10/20/2016

Rated: (5)

Korrekt partner.

I would recommend HeavenRugs

T. Katalin
Hungary
10/06/2016

Rated: (5)

Nagyon szép szőnyeg. Látatlanban vettük meg a katalógus alapján, mert nem volt mintadarab az üzletben. Ennek ellenére nagyon tetszik, gyönyörű színe van. Olyan szőnyeget kerestünk, amit lehet robotporszívóval tisztítani. A szőnyeg 1,2 cm vastagsága határeset, fel tud rá menni a robotporszívó, de nem könnyedén és nem mindig. Így inkább azoknak ajánlanám ezt a szőnyeget akik hagyományos porszívóval tisztítják majd.

I would recommend HeavenRugs

P. Gabriella
Hungary
10/04/2016

Rated: (5)

Nagyon jó tapintású, enyhén fényes, sűrű szövésű szőnyeg. A színátmenet teszi különlegessé.Problémaentesen, hátáridőben megérkezett.

I would recommend HeavenRugs

H. Krisztina
Hungary
09/29/2016

Rated: (5)

Nagyon szép szőnyeg,jó minőségű,és az ár-érték aránya kiváló.

I would recommend HeavenRugs

C. Anna
Hungary
09/01/2016

Rated: (5)

Nagyon szép kidolgozású szőnyeg.

I would recommend HeavenRugs

P. Orsolya
Ireland
07/28/2016

Rated: (5)

Időben megérkezett a szőnyeg és a számla is. Szép, jó minőségű termék. Ajánlom mindenkinek.

I would recommend HeavenRugs

N. Joseph
Sweden
06/27/2016

Rated: (5)

great quality, great service and great experience. We welcome our new ”family member” aka Piazzo rug. Thanks.

I would recommend HeavenRugs

F. Elza
Hungary
06/27/2016

Rated: (5)

Nem először vásároltam itt – és nem is utoljára… A kínálat és a szolgáltatások magukért beszélnek.

I would recommend HeavenRugs

B. Margit
Hungary
05/15/2016

Rated: (5)

gyönyörü!

I would recommend HeavenRugs

B. Margit
Hungary
05/15/2016

Rated: (5)

Csodás hangulatot kölcsönöz a helynek ahová került. Szeretnék egy kissebb méretüt is ebből a szőnyegből, de sajnos egyenlőre nincs.

I would recommend HeavenRugs

Stephen B.
Hungary
05/11/2016

Rated: (5)

The rug arrived yesterday (Monday) and we are delighted with it! Many thanks for your excellent and prompt service.

I would recommend HeavenRugs

S. Annamária
Hungary
04/27/2016

Rated: (5)

Nagyon szép, puha és meleg szőnyeg. Szeretjük.

I would recommend HeavenRugs

V. Veronika
Hungary
04/15/2016

Rated: (5)

Nagyon elégedettek vagyunk a választás illetve a termék megrendelése során tapasztalt segítségükkel, továbbá mind a szállítás gyorsaságával mind a termék minőségével. Köszönjük !

I would recommend HeavenRugs

V. Eszter
Hungary
04/11/2016

Rated: (5)

Gyönyörű és jó minőségű áru.

I would recommend HeavenRugs

B. Imre
Hungary
04/02/2016

Rated: (4)

A termék színe lényegesen sötétebb, mint az illusztráción látható.

I would recommend HeavenRugs

Peter K.
Austria
03/31/2016

Rated: (5)

Prompte Abwicklung, schnelle Lieferung und ein tolles Produkt. Danke

I would recommend HeavenRugs